Kampfordeler nyt

I “dommernyt” finder I altid en masse gode informationer.
I udgaven her er “vælg selv” omtalt. Det er et fint system, som kan medvirke til at vi får alle kampe dømt og en sidegevinst er, at I som dommer i en række situationer selv kan vælge kampe. Så brug det endelig. Det ændrer dog ikke på, at alle vil få et passende antal kampe, det er en af mine fornemmeste opgave at sikre det, så “vælg selv” er et tilbud, men ikke en pligt. Bemærk også at “vælg selv” kun er for rækkerne fra serie 3 og nedefter.

Automatisk påsætning

En anden nyhed er at jeg er begyndt at bruge “automatisk påsætning” mere end jeg har gjort tidligere. Det har den fordel, at man så kommer mere rundt i omkringliggende dommerområder og jeg slipper for at skulle sætte det hele på manuelt. Ulempen er at der skal rettes en del efterfølgende. Der kører en automatisk påsætning hver torsdag aften/nat for den efterfølgende peroden, f.eks den 18. maj for perioden fra lørdag den 27. maj til fredag den 2. juni. Men der sættes stadig meget på manuelt af mange forskellige årsager og triokampe påsættes altid manuelt. Det ændrer heller ikke på, at i altid skal ha’ helt styr på jeres afbud og husk endelig at se jeres kampprogram hver eneste dag og også lige inden I skal ud at dømme. Og som bekendt er der en masse ændringer/aflysninger m.v.

På DBU-net har der været en facilitet hvor man kunne se “dommerløse kampe”, men det system er slet ikke i brug mere og udgår snart.

I “dommernyt” kan I se der er en masse stævner, som I kan tilmelde jer. Der er 3 stævner som ikke er med i oversigten, her sættes der dommere på som normalt. Det gælder pinsestævnet i Haderslev den 27. og 28. maj, Madsby Pige-Cup den 3. og 4. juni samt Lunderskov-Cup den 12. og 13. august. Jeg håber meget I vil prioritere disse stævner højt.

Obligatorisk teorigennemgang og test er også omtalt i “dommernyt”. Mit budskab er at I skal få jer tilmeldt i god tid, hellere i dag end i morgen. Erfaringen viser, at pludselig går tiden og man får sig ikke tilmeldt.

Link til dommervagt:
Dommervagt (dbujylland.dk)

Og et andet link:
Dommer i DBU Jylland