Opdatering af tilgængelig mv.

Vi er i gang med udendørskampene allerede nu.
Jeg har brug for at du hjælper med nogle oplysninger senest 25. februar 2023 på mail koldingfredericia@dbujylland.dk.

Klubtilknytning

Klubber med en tilknytning, så man ikke sættes på til disse kampe.
Enkelete hold med en tilknytning være sig familiært, hjembyen, tidligere/nuværende medlem i klubben eller andet, hvor man selv føler det kan være et problem at dømme.

Kamptype

Om du ønsker at dømme:

  • Kun 11-mands
  • Kun 7-madns
  • Kun 8-mands
  • Kun 5-mands

Eller alle 4 kategorier eller en kombination af de 4 muligheder.

Tilgængelighed

Jeg vil bede dig om at tilrette din tilgængelighed for foråret – har du specifikke ting, så send dem til mig (ex. kan i dagtimer onsdag 8-13…, ved afbud kan jeg oftest i dagtimer m.m, blot eksempler).

Vælg-selv-systemet

Jeg skal have svar fra alle, da vi snart søsætter “Vælg-selv-systemet”, som vi fortæller mere om formentlig inden sæsonstart 2023 og som formentlig bliver beskrevet i næste nummer af “dommernyt” og eller kommer der information om det på anden vis.
Jeg har endnu ikke detaljerne i systemet, så vent bare på der kommer mere information.

For at komme med i denne ordning er det vigtigt jeg får disse oplysninger. Jeg ved godt mange af jer tidligere har informeret mig om diverse forhold, men det skal lige helt ajourføres.

Det ændre slet ikke på den normale dommerpåsætning, så afbud m.v. skal stadig være helt ajour. Meningen er at man i specielle situationer selv kan vælge sine kampe. Den store fordel kan være, at vi kan få nogle kampe dækket som der ellers ikke kan stilles dommer til.

Men endnu engang: Det er stadig vigtigt at i dagligt ajourfører jeres afbud, så det hele tiden er ajour. Kampene vil stadig komme “hele tiden” og mange gange med ultra kort varsel, så se endeligt dit kampprogram dagligt. Det er stadig vigtig at man altid ser sit kampprogram inden man kører ud til en kamp, så man altid er helt ajour.

Dommervagten

Fra den kommende weekend kører dommervagten i fuldt omgang. Læs mere here.