Sommerhilsen

Sommeren “står for døren”, ja den har faktisk være her længe.

Næsten alt er blevet dømt her i forårssæsonen, mange har haft rigtig mange kampe, andre ikke så mange. Det vigtigste er at man får nogenlunde det antal kampe som man hver især ønsker. Jeg forsøger at lave en god og retfærdig påsætning. Mange af jer er sendt “langt hjemmefra”, blandt andet til det Sønderjyske område, hvor der er ekstrem mangel på dommere. Blandt andet via den automatiske påsætning har mange også oplevet at komme til nye spillesteder. Vi har så også fået “vælg-selv”, hvor man i en eller anden udstrækning selv kan vælge kampe. Brug det endelig hvis I synes om det, der er selvfølgelig visse udfordringer her i starten, men vi kan måske få dømt nogle kampe, som ellers ville være dommerløse. Så påsætningen er stadig et miks af automatik, vælg-selv og manuel påsætning. Det er vigtigt at pointere, at vælg-selv er et tilbud, ikke en pligt. Under alle omstændigheder vil alle få et passende antal kampe.

Husk diverse test og teorigennemgang. Den obligatoriske teorigennemgang er selv grundlaget for at man kan få kampe og også helt nye dommere skal til denne teorigennemgang. Er der spørgsmål vedr. test og teorigennemgang er det Henrik Spetzler I skal kontakte på test.sydoest@gmail.com. Han har netop sendt “et skriv” ud til jer alle.

Der er mange stævner rundt omkring, tilmeld jer endelig hvis I har tid og lyst, det er en rigtig god oplevelse og stævnearrangører er glade for at de på den måde kan få kampene dømt.

Husk også det lokale stævne Lunderskov-Cup den 12. og 13. august. Det kræver ingen tilmelding, blot I har styr på opdatering af jeres fravær, så jeg ved hvem der er ledig.

Ajourføring af fravær er stadig “et must” (også her i sommerperioden) og det er som altid vigtig at I daglig ser jeres kampprogram, mange gange kommer kampene (og ændringer) med meget kort varsel.   

Tak for jeres indsats og rigtig god sommer.