Godt Nytår

Hej Alle!

Så blev det 2021 og rigtig godt nytår til jer alle sammen.

Vi må håbe at Corona ikke påvirker vores dommergerning så meget som i 2020, og at der bliver dømt en masse når vi igen får lov til det. Sørg selvfølgelig altid for, at passe på jer selv, og fortsæt med at tænke over forholdene.

Vi er jo i Januar måned, hvor vi efter vores vedtægter skal afholde generalforsamling, vi er dog i bestyrelsen blevet enige om, at det kun giver mening at udskyde dette. Flere andre dommerklubber gør det samme, og det er god sund fornuft og ok ift. reglerne med den unaturlige situation.

Pt. forventer vi at den afholdes i Marts, men det afhænger selvfølgelig af Corona Situationen og hvordan det ser ud, når vi når dertil. Vi informerer selvfølgelig om det løbende.

Husk at få holdt træningen ved lige, både den fysiske og den teoretiske, og som i alle kan se i vores dommernyt, så er der ændringer på vej, som vi håber gør det bedre, nemmere og med gode vilkår til at forblive dommer 🙂

Vi arbejder i bestyrelsen på aktiviteter i 2021, så hvis du sidder med en god ide eller forslag til aktivitet, så skriv gerne til os, vi ønsker at 2021 bliver et faktuelt og sjovt år, med fokus på uddannelse og vedligeholdes af alle os dommere 🙂

Rigtig godt nytår

Mvh
Henrik Spetzler
Formand
Sydøstjysk Fodbolddommerklub

Tlf. 2533 3858
Mail. formand.sydoestjysk@gmail.com
http://www.sydoestjyskdommer.dk/